Kuvanvalmistus

Monipuolisuus on tämän päivän kuvanvalmistuksessa avainsana. Laitteemme ja osaamisemme takaavat kuvaajalle lähes rajattomat mahdollisuudet. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Lähtökohtana voi olla melkein mikä vaan. Nega, dia, kuva… APS- ja kinofilmit, rullafilmit tai vaikka lasilevyt. Tai nykyisin yhä useammin digitiedostot kamerasta, muistikortilta, USB-tikulta tai CD:ltä. Olet tietenkin aina yhtä tervetullut käymään, mutta jos kiire vaivaa voit myös tilata kuvasi onlinekuvapalvelumme kautta

Kuvapalvelumme kautta
Kuvia tunnissa!
(filmistä, muistikortilta, CD:ltä, USB-muistitikusta)

Moni tekee kuvansa itse kioskissamme. Helppo, edullinen ja nopea tapa saada laadukkaita digikuvia odotellessasi – aidolle valokuvapaperille. Rajaukset ja korjaukset saat tehdä itse. Nyt jos koskaan kannattaa jättää kotiprinttaamiset unholaan!

Laatukuvat, mustavalkoisina tai väreissä valmistamme nopeasti laatupaperille automatisoidussa labrassamme. Valitset vain koon, matan tai kiiltävän pinnan, eivätkä suuretkaan koot kuten vaikkapa tapetit ole esteenä onnistumiselle.

Kuvistasi voimme tehdä sinulle CD:n, tai säästää kuvat digitiedostoina. Halutessasi teemme mielellämme ammattimaisia korjauksia kuviisi: poistamme punaiset silmät, rajaamme, säädämme valotuksen tai värit…

Erikoistyöt

Löytyykö laatikkosi pohjalta risaisia muistoja, tahroin ja lerputtavin kulmin? Anna meidän skannata perhekuvasi ja valmistaa niistä duplikaatteja. Vaikka digimuotoon, jos niin haluat.

Eivätkä duplikaattitaitomme rajoitu pelkkiin kuviin, mikä tahansa käy – kunhan on mukavan litteä! Kokeile samalla myös tulostuspalveluitamme . Laser tai suurkuvina, ja originaalina, kuten jo todettiin, ihan minä vaan!

Lyhykäisesti siis, olivat kuvatarpeesi mitkä tahansa – meiltä löytyy ratkaisu.


Kamera-Aitta ja ympäristö Ympäristö ja luonto ovat tärkeitä seikkoja missä tahansa toiminnassa. Kamera-Aitta ei kanna huolta vain sinusta, asiakkaana, vaan myös luonnosta ja kestävästä kehityksestä. Ongelmajätteitämme ovat mm. kehityskemikaalit, paristot ja kertakäyttökamerat. Lajittelemme jätteet ja toimitamme ongelmajätteet asianmukaiseen käsittelyyn. Kehityskemikaalit ottaa meiltä käsittelyyn Kuusakoski Oy.

Uusi HP kuvalaboratoriomme on entistä ympäristöystävällinen. Ainoa jäte on paperisilppu, ei muuta. Kamera-aitasta tuli erittäin ympäristöystävällinen, jopa virrankulutus on erittäin pieni uudessa koneessa.